• Kunstroute Uitgeest 2019

  Stichting de Nieuwe Kuil organiseert jaarlijks een Kuilart tentoonstelling van werkstukken die door deelnemers aan verschillende cursussen zijn vervaardigd. Dit jaar is het thema sprookjes, sagen en stripfiguren. Mijn inzending "It's not much, but it's home" heeft de eerste prijs van de vakjury (Rob de Reus, Uitgeest) gekregen.
  Stichting de Nieuwe Kuil, Hogeweg 8, Uuitgeest, Nederland
  22 juni 2019 tot en met 23 juni 2019
  Meer informatie
 • Cultuurmarkt Heemskerk

  Zaterdag 16 september staat Heemskerk, cultureel op zijn kop! Er komt een grote cultuurmarkt in het centrum van Heemskerk, met een groot podium op het Nielenplein, een podium bij Grandcafë Ruysdael en een kunstmarkt. Kijk! organiseert een opening van de expositie ‘Staal in Beweging’ in de hal van het gemeentehuis. Ik heb op de kunstmarkt gestaan met pasteltekeningen en een aantal schilderijen.
  Centrum Heemskerk, Rond de Kerk, Heemskerk, Nederland
  16 september 2017 tot en met 16 september 2017
  Meer informatie
 • Kunstmarkt Spaarndam 2017

  In het fraaie beschermde dorpsgezicht Spaarndam, strijken vijf zomerse zaterdagen aan de Westkolk ruim veertig kunstenaars en prima muziek neer. De geschiedenis grijpt terug tot 1970, toen een aantal kunstenaars uit het dorp het initiatief namen voor wat uitgroeide tot een landelijk befaamd evenement. Ik heb daar gestaan met pasteltekeningen en een aantal schilderijen.
  Westkolk, Spaarndam, Spaarndam, Nederland
  22 juli 2017 tot en met 22 juli 2017
  Meer informatie